Kehittyvien maakuntien Suomi mukaan kuntavaaleihin

tyhja.gif
Kehittyvien maakuntien Suomi lähtee rahoittajaksi mukaan kuntavaaleihin.
Kevään eduskuntavaalien vaalirahoituskohu on kuitenkin karkottanut monta rahoittajaa yhdistyksen taustalta. Lisäksi kohun polttopisteessä olevat KMS:n avainhahmot arvostelevat tiukasti median toimintaa jupakan käsittelyssä.
tyhja.gif

tyhja.gif
Kehittyvien maakuntien Suomen mukaan vaalirahan jaon kriteereiksi otetaan tällä kerralla ennemmin henkilöt kuin puolueet. Lisäksi valtaosa tuesta on luvattu muualle kuin Helsinkiin.Kaiken kaikkiaan tuen laajuus on vielä auki.

Valtamedialle pyyhkeitä kohun käsittelystä

Yhdistyksen taustavaikuttaja Tapani Saunamäki suomii valtamediaa - YLE mukaan lukien - kovin sanoin keväisten rahoitusjupakan käsittelystä. Hänen mielestään syytteet tuista ja kaavoituskähminnästä olivat näyttäviä, mutta oikaisut eivät. Erityisen pahasti Saunamäkeä suututti valtakunnan ykköslehti.

- Median valta vaikuttaa. Yhtä hyvin kuin voidaan sanoa, että KMS halusi porvarihallituksen, niin voi sanoa, että HS on tehnyt Suomeen kaksi presidenttiä, Saunamäki toteaa.

Myös KMS:n keskeihen rahoittaja, Tokmanni-konsernin omistaja Kyösti Kakkonen moittii mediaa.

Hänen mielestään laillisesta ja hyödyllisestä yhteiskuntavaikuttamisesta tehtiin susi hukkanen.

Kohun takia Kakkonen vielä miettiikin osallistumistaan KMS:n rahoittamiseen. Sen sijaan toinen avainrahoittaja, Toivo Sukari on varmuudella mukana.  Niin on -miltä näyttää. Kohu ei lannistanut innostusta . Saunamäki leuhottaa . Kansaa " muilutetaan " sekä ohjaillaan . Ettei se ääni menisi hukkaan . Toivoa vaan sopii että syntynyt kohu kuluvan vuoden aikana olisi avannut silmiä taikka korvia . Rahalla pelataan , Saunamäki sauhuttaa  ! ! !  Totuus on taas päivän lähempänä .